JobsBen jij op zoek naar een nieuwe job? Super, want wij zijn op zoek naar een nieuwe Junior Business Developer! Niet twijfelen, gewoon verder lezen en ontdekken waarom deze job perfect is voor jou.

Wie zoeken wij?

Heb jij een talenknobbel die zich specialiseert in Nederlands, Engels en Frans? Hangt er een diploma professionele bachelor boven jouw bed? Ben jij een echte people person die niet bang is om gewoon op iemand af te stappen en gewoon een gesprek te starten? Staat jouw foto naast ‘probleemoplossend denken’ in het woordenboek? Dan is het simpel: wij zoeken jou!

Waarvoor hebben wij jou nodig?

We zijn niet alleen op zoek naar een nieuwe collega omdat we een beetje eenzaam zijn, beloofd! AC Partners is zonder twijfel aan het groeien en we hebben een nieuwe Junior Business Manager nodig om die groei te kunnen ondersteunen. Hoe kan jij ons daar nu bij helpen?

Je begint met prospectie en cold calling (geen zorgen, we hebben dekentjes op kantoor voor als je het te koud krijgt) om zo een eigen klantenportefeuille uit te bouwen. De aanvragen van die klanten zijn vanaf dan jouw verantwoordelijkheid. Daarbij moet je dus goed samenwerken met de andere Business Managers en HR om te zoeken naar geschikte kandidaten en om de bedrijfsdatabase up to date te houden.

Wat krijg jij van ons?

We zullen er geen doekjes om winden, van ons krijg je een marktconform loon met een mooi pakket aan extralegale voordelen. Zo bieden wij je onder andere een auto met een tankkaart, maaltijd- en ecocheques en mooie verzekeringspakketten aan. AC Partners is nu wel echt meer dan gewoon een goed loon en leuke voordelen. Wij zetten ook keihard in op een goede werkomgeving en megawijze collega’s.

Wat nu?

Wel, nu contacteer je ons natuurlijk. Want waarom zou je dat niet doen voor zo’n toffe job? Stuur Sarah of Yannick gerust een mailtje, berichtje, WhatsApp’je of postduif met al je vragen of opmerkingen. Heb je geen vragen of opmerkingen? Dan stuur je gewoon direct jouw CV en een moment wanneer je kan langskomen voor een lekkere kop koffie. 

 

Sarah: +32 489 28 37 66

Yannick: +32 490 11 52 00

apply