JobsAC Partners is op zoek naar een functioneel analist om ons team van consultants te versterken. Ik hoor het je al vragen: waarom zou ik dat nu willen doen? Wel, laat ons het even uiteenzetten.

Wie zoeken we?

Heb je al een eerste ervaring als functioneel analist? Sta je open voor de variatie die een job als consultant met zich meebrengt? Hecht je veel belang aan persoonlijke groei en begeleiding? Wel, dan zoeken we jou, natuurlijk! Wij zoeken een enthousiaste functioneel analist die de projecten van onze klanten tot een goed einde kan brengen.

Wat krijg jij van ons?

We zullen er geen doekjes om winden, van ons krijg je een marktconform loon met een mooi pakket aan extralegale voordelen. Zo bieden wij je onder andere een auto met een tankkaart, maaltijd- en ecocheques en mooie verzekeringspakketten aan.

AC Partners is wel echt veel meer dan gewoon een goed loon en leuke voordelen. Wij zetten keihard in op een persoonlijke aanpak en een goed opleidingsplan. Zo kan jij je steeds verder ontwikkelen waar nodig en heb je nooit het gevoel dat je bij de pakken blijft zitten. Wij bieden je dus de mogelijkheid om je carrière in eigen handen te nemen en steeds aan de slag te gaan op uitdagende projecten bij toonaangevende klanten.

Wat nu?

Wel, nu contacteer je ons natuurlijk. Want waarom zou je dat niet doen voor zo’n toffe job? Stuur Sarah gerust een mailtje, berichtje, WhatsApp’je of postduif met al je vragen of opmerkingen. Heb je geen vragen of opmerkingen? Dan stuur je gewoon direct jouw CV en een moment wanneer je kan langskomen voor een lekkere kop koffie. 

GSM: +32 498 28 37 66

Email: job@acpartners.com

apply